Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Προστασία από τον Ήλιο



Τι κάνει τη νέα σειρά αντηλιακών APIVITA τόσο ξεχωριστή; Φυσικά, καινοτόμα, αποτελεσματικά, ελληνικά αντηλιακά προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία και τη φωτογήρανση
Η APIVITA παρουσιάζει τη νέα αντηλιακή σειρά APIVITA SUNCARE με τη μοναδική καινοτομία της APIVITA, την πατέντα της πρόπολη (αριθμός πατέντας 100 75 20) για προστασία από τη φωτογήρανση.

Τα νέα αντηλιακά APIVITA SUNCARE:
• Εξασφαλίζουν άριστη προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία με φωτοσταθερό συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων, ενώ παράλληλα ο δείκτης SPF παραμένει σταθερός σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος
• Περιέχουν δραστικό εκχύλισμα θαλάσσιας λεβάντας, που ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας στην ηλιακή ακτινοβολία
• Παρέχουν ενισχυμένη ενυδάτωση
• Έχουν ανθεκτικότητα στο νερό και υφές που απλώνονται εύκολα και δεν κολλάνε
• Περιέχουν 14 φυτικά εκχυλίσματα και οι φυσικές τους συνθέσεις αγγίζουν το 77%-100%
H σειρά SUNCARE περιλαμβάνει 6 προϊόντα για το πρόσωπο με δείκτες προστασίας SPF 50+, SPF 50 και SPF 30, 3 γαλακτώματα προσώπου και σώματος SPF 50, SPF 30 και SPF 20, 1 λάδι σώματος SPF 15, 1 πιστοποιημένο eco προϊόν ιδανικό για βρέφη και παιδιά με 100% φυσική σύνθεση και SPF 30, 1 γαλάκτωμα για το πρόσωπο και το σώμα ειδικά για παιδιά με SPF50 και 1 προϊόν για μετά τον ήλιο.
Όλα τα προϊόντα της σειράς APIVITA SUNCARE δεν περιέχουν: parabens, silicones, propylen glycol, mineral oils, ethanolamines, phtalates.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ APIVITA:
Πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης: προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση – την πιο σημαντική αιτία πρόωρης γήρανσης – αυξάνοντας τη ζωτικότητα των κυττάρων έως και 40 % και προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες έως και 20%.
Η APIVITA, πρωτοπόρος στη χρήση της πρόπολης στα καλλυντικά προϊόντα, αναπτύσσει μια καινοτόμο μέθοδο εκχύλισης των δραστικών συστατικών τη πρόπολης , με την οποία ενισχύεται η σταθερότητα τους. Για πρώτη φορά οι δραστικές ουσίες εγκλωβίζονται σε κυκλοδεξτρίνη, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη και σταθερή συγκέντρωση των φλαβονοειδών και πολυφαινολών στο τελικό προϊόν. Aυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα εκχύλισμα με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες (Αριθμός Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας: 100 75 20).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Δραστικό εκχύλισμα θαλάσσιας λεβάντας: Ανήκει στην κατηγορία των Αλόφυτων (Halophytes), δηλαδή φυτών που φύονται σε περιοχές όπου το έδαφος έχει μεγάλη συγκέντρωση αλατιού, γεγονός που τους προσδίδει μοναδικές ιδιότητες. Ενισχύει την άμυνα ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και στους ερεθισμούς, διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας και μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού. Επίσης προστατεύει από τη φωτογήρανση, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου.
Δραστικό εκχύλισμα ιπποκάστανου, γλυκύριζας και βιταμινών B3, B7: ρυθμίζουν την παραγωγή και έκκριση σμήγματος, χαρίζοντας ματ όψη και άνεση στο λιπαρό δέρμα.
Ολισακχαρίτες υαλουρονικού οξέος: ενυδατώνουν και ενισχύουν τον υδρολιπιδικό φραγμό. Το μικρό μοριακό τους βάρος εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη διείσδυση του υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα.
Βλαστοκύτταρα από κρίταμο: μειώνουν την υπερέκκριση μελανίνης και τη εμποδίζουν μεταφορά της στα κερατινοκύτταρα, με αποτέλεσμα την αναστολή της εμφάνισης των κηλίδων.
Εκχύλισμα καφέ και κόκκινων φυκιών: προλαμβάνουν τη δημιουργία ερεθισμών, καθώς περιορίζουν την έκκριση των προσταγλανδινών.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ APIVITA SUNCARE:
Για το πρόσωπο:
• Κρέμα για ευαίσθητες επιδερμίδες SPF 50+/UVA35 : Για ανοιχτόχρωμες και δυσανεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. Με κόκκινα και καφέ φύκια. Συνίσταται η χρήση της όλο το χρόνο και είναι κατάλληλη και μετά από λέιζερ.
Κρέμα για επιδερμίδες με πανάδες SPF 50/UVA26 : Αποχρωματίζει τις πανάδες και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων. Με αχιλλέα και βλαστοκύτταρα από κρίταμο. Κατάλληλο για επιδερμίδες με δυσχρωμίες, πανάδες ή με προδιάθεση. Ιδανική σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή σε περίοδο εμμηνόπαυσης.
Κρέμα με χρώμα για πανάδες SPF 50/UVA34 : Αποχρωματίζει τις πανάδες και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων. Με αχιλλέα και βλαστοκύτταρα από κρίταμο. Κατάλληλο για επιδερμίδες με δυσχρωμίες με πανάδες ή με προδιάθεση, για μέτρια κάλυψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Ιδανική σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή σε περίοδο εμμηνόπαυσης.
Κρέμα ελαφριάς υφής για λιπαρές-μεικτές επιδερμίδες SPF30/UVA17 : Ρυθμίζει τη λιπαρότητα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Με δραστικό μείγμα ιπποκάστανου, γλυκύρριζα και πρόπολη. Ιδανικό για νεανικές και λιπαρές επιδερμίδες και για την ανδρική επιδερμίδα.
Κρέμα ελαφριάς υφής για κανονικές-ξηρές επιδερμίδες SPF30/UVA16 : Προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση με ολιγοσακχαρίτεςυαλουρονικού οξέος και πανθενόλη. Ιδανικό για κανονικές ή ξηρές επιδερμίδες και για τις ώριμες επιδερμίδες.
• Κρέμα ελαφριάς υφής με χρώμα SPF30/UVA21 : Υψηλή αντηλιακή προστασία για ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υγιή ματ όψη στην επιδερμίδα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και μπορεί να αντικαταστήσει το make up κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Για το πρόσωπο και το σώμα:
Γαλάκτωμα προσώπου και σώματος SPF 50/UVA29 : Για πολύ υψηλή προστασία και ενυδάτωση σε βάθος. Με αλοή, πανθενόλη, λάδι ελιάς και ηλίανθου. Ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες που είναι επιρρεπείς σε ερεθισμούς και καψίματα από τον ήλιο. Ιδανικό για τις πρώτες μέρες έκθεσης στον ήλιο.
Γαλακτωμα προσώπου και σώματος SPF 30/UVA16 : Υψηλή προστασία και ενυδάτωση σε βάθος. Με αλοή, πανθενόλη, λάδι ελιάς καιηλίανθου. Ιδανικό για μεσαίες επιδερμίδες που μαυρίζουν χωρίς να καίγονται συχνά στον ήλιο.
Γαλακτωμα προσώπου και σώματος SPF 20/UVA9 : Μέτρια αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση σε βάθος. Με αλοή, πανθενόλη, λάδιελιάς και ηλίανθου. Ιδανικό για επιδερμίδες που μαυρίζουν εύκολα χωρίς να καίγονται, καθώς και για ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες.
Λάδι για βαθύ μαύρισμα SPF 15/UVA11 : Μέτρια αντηλιακή προστασία. Χαρίζει βαθύ μαύρισμα με καρότο και ενυδατώνει με τέσσερα φυτικά έλαια: ελιά, ηλίανθο, ρόδι, σταφύλι. Ιδανικό για επιδερμίδες που μαυρίζουν εύκολα και για όσους επιθυμούν βαθύ μαύρισμα. Λόγω της μη λιπαρής υφής του απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Για μετά τον ήλιο:
• After Sun ενυδατική δροσιστική κρέμα-gel : Ενυδατώνει και αφήνει απαλή την επιδερμίδα, με αλόη, αμυγδαλέλαιο και σύκο. Επιπλέον προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς χάρη στο αγγούρι. Είναι ιδανική για να καταπραΰνει τους ερεθισμούς κυρίως μετά την έκθεση στον ήλιο. Κατάλληλη κάθε τύπο επιδερμίδας.

Για τα βρέφη και τα παιδία:
Η βρεφική-παιδική επιδερμίδα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα κατά την έκθεσή της στον ήλιο, καθώς είναι πιο λεπτή και το σύστημα άμυνάς της δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά. Τα παιδικά αντηλιακά APIVITA SUNCARE είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άριστη προστασία, καταπράυνση, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία στην ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα.
ECO-BIO γαλάκτωμα για το Πρόσωπο και το Σώμα για βρέφη και παιδιά με SPF 30/UVA10 : Υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση. Με αλόη, λάδι ελιάς και ηλίανθου, μελισσοκέρι και πανθενόλη. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς με καλέντουλα. Περιέχει μόνο φυσικά φίλτρα. Είναι ένα πιστοποιημένο φυσικό αντηλιακό κατάλληλο για παιδιά για βρέφη.
Γαλάκτωμα για Πρόσωπο και Σώμα για παιδιά με SPF 50/UVA 29 : Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση. Με αλόη, πανθενόλη, λάδιελιάς και ηλίανθου. Προστατεύει την επιδερμίδα με βερίκοκο και βιταμίνη Ε.

Καλό καλοκαίρι και μην ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.