Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Βαζάκια HiPP


Βαζάκια HiPP – χρησιμότητα του ΩΜΕΓΑ-3

 Τα Ωμέγα-3 είναι απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα οποία δεν μπορεί να παράγει από μόνο του το σώμα. Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή μας διατροφή θα πρέπει να διασφαλίζει μια τακτική, επαρκή πρόσληψη από αυτά της ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά.

Τα Ωμέγα-3 έχουν ευεργετικές ιδιότητες και στα πρώτα στάδια της ζωής ενός παιδιού όπως:
Ø      ποιοτικότερο ύπνο
Ø      γρηγορότερη ανάπτυξη της όρασης
Ø      καλύτερη φυσική ανάπτυξη
Ø      πολύ μειωμένη ένταση των αλλεργικών αντιδράσεων
Ø      μειωμένο κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου 1
Ø      ανεπτυγμένη διανοητική ικανότητα, κυρίως στην επίλυση προβλημάτωνΕίναι γεγονός ότι ανάμεσα σε όλα τα έλαια που χρησιμοποιούνται για μαγείρεμα, το κραμβέλαιο διατηρεί μια ιδιαίτερα ισορροπημένη αναλογία των απαραίτητων λιπαρών οξέων Ωμέγα-6 και Ωμέγα-3, 2 προς 1. Γι’ αυτό και η HiPP προχώρησε στην τοποθέτηση οργανικού κραμβέλαιου στα βαζάκια της, το οποίο συνιστάται ιδιαίτερα από τον Διατροφικό Σύλλογο Γερμανίας (DGE) λόγω των εξαιρετικών διατροφικών του πλεονεκτημάτων. Συγκεκριμένα, η χρήση του κραμβέλαιου στα βαζάκια της HiPP μετατοπίζει σε μεγαλύτερο βαθμό την αναλογία των λιπαρών οξέων Ωμέγα-6 προς Ωμέγα-3 προς τις επιθυμητές τιμές.

Σύμφωνα με την έρευνα DINO [Παρεμβατική Έρευνα του Ντόρτμουντ (Γερμανία) για την βελτιστοποίηση της παιδικής διατροφής], που διεξήχθει από το Ινστιτούτο Ερευνών για την Παιδική Διατροφή (FKE), η προσθήκη του κραμβέλαιου στο μεσημεριανό γεύμα έχει μετρήσιμη επίπτωση στην παροχή λιπαρών οξέων και τη βελτιώνει.


Το οργανικό κραμβέλαιο της HiPP:
Ø      διαθέτει καλύτερη οργανική ποιότητα
Ø      είναι αυστηρά ελεγχόμενο
Ø      έχει υπέροχη γεύση

Οι συνεχείς και εκτεταμένοι έλεγχοι εγγυώνται την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια των παιδικών τροφών της HIPP πρωτίστως για την υγεία του παιδιού σας αλλά και για το περιβάλλον γενικότερα!

Πηγή http://www.offsite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.