Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Amalthia



Τα AMALTHIA καλλυντικά είναι πραγματικά "κοσμήματα" για να σας και την ομορφιά. Με σύμμαχο τη φύση και τις φυσικές ουσίες, δημιουργούνται καλλυντικά προϊόντα απαράμιλλης αισθητικής και ποιότητας. 

Ο τέλειος συνδυασμός του ελαιολάδου με πλήθος φυτικών εκχυλισμάτων εγγυώνται τη φυσική ζωή του σώματος, του προσώπου και μαλλιών σας.
Τα Αγνά θρεπτικά συστατικά του AMALTHIA είναι τόσο ουσιαστικά που θα μπορούσαννα ονομαστούν θρέψη του δέρματος στην παρασκευή καλλυντικών .

Η ΑΜΑΛΘΕΙΑ κατάλληλη για άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα ή ακόμη και αλλεργίες. Με τη βοήθεια της εντατικής έρευνας η οικογένεια AMALTHIA συνεχίζει να αυξάνεται, η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.


AMALTHIA σαπούνι ελαιολάδου τριχόπτωση aginst αα είναι παραδοσιακό προϊόν, που γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στα βουνά της Κρήτης, μετά παλιές συνταγές, που είναι η συνεχής χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα με τις ίδιες παλιές μεθόδους και αγνά υλικά. Τα βασικά συστατικά του είναι το ελαιόλαδο και αγριοκρεμμύδα, βότανο που φυτρώνει στα βουνά της Κρήτης και είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές ιδιότητές του.
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι, ότι δεν αποτελείται από αρώματα, χρωστικές ουσίες, κάλιο ή οποιαδήποτε άλλη χημική ένωση, κάνοντας το σαπούνι φιλικό προς το δέρμα, καθαρίζοντας και προστατεύοντάς το. Η συλλογή των εν λόγω ειδικό βότανο μαζί με το μικρό μυστικό της παραγωγής μας κάνει το σαπούνι AMALTHIA σπάνιο και πολύτιμο, αποφεύγοντας κάθε είδους βιομηχανικές διαδικασίες.
Η χρήση του σαπουνιού AMALTHIA εφαρμόζονται σε διάφορες καθημερινές δραστηριότητες, μετατρέποντάς το σε "όλα σε ένα»: Μπορούμε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θα θέλαμε και είναι κατάλληλο για άνδρες, γυναίκες και παιδιά καθώς και για τα νεογνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.