Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Lamberts Βιταμίνες και συμπληρώματα

Η φιλοσοφία της Lamberts για την υγεία σχετίζετε με σαφή επιστημονικά δεδομένα. "Αναπτύσσουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας που υποστηρίζονται από έγκυρη επιστημονική έρευνα".
Τα συμπληρώματα διατροφής LAMBERTS παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αγγλία, με φαρμακευτικά standards και υψηλές προδιαγραφές, τις οποίες δεν μπορεί να προσεγγίσει καμιά αντίστοιχη εταιρεία. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται μετά από έρευνα και σε συνεργασία με γιατρούς, ερευνητές και πανεπιστήμια. Διεξάγεται ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και οι ετικέτες των προϊόντων παρέχουν ακριβή περιγραφή για τα συστατικά και τα έκδοχα που χρησιμοποιούνται. Η Lamberts είναι ο κύριος προμηθευτής των γιατρών και των practitioners στη Μεγάλη Βρετανία. Tα προϊόντα της Lamberts είναι: Κατασκευασμένα με την κατάλληλη διαδικασία παραγωγής. Δεν περιέχουν ζελατίνη. Δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένες πηγές ή πρώτες ύλες. Είναι κατάλληλα για χορτοφάγους. H Lamberts χρησιμοποιεί, μη ακτινοβολημένα βότανα. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε κάποια από τα προϊόντα μπορεί να διαφοροποιηθεί ή να αλλάξει η σύνθεσή τους. Αυτό συμβαίνει επειδή η Lamberts, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις νέες ιατρικές έρευνες και κλινικές μελέτες στα συμπληρώματα διατροφής, τις εφαρμόζει στα προϊόντα, τροποποιώντας ή αλλάζοντας κάποια συστατικά ώστε να είναι πάντα τα πιο αποτελεσματικά.

Το χρώμα στις ταμπλέτες μπορεί να διαφέρει από παρτίδα σε παρτίδα προϊόντος, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει αλλοίωση στο προϊόν, εφόσον δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης. 

Πηγή http://www.healthypharmacy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.