Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

APIVITA


Η Apivita ιδρύθηκε το 1979 από τους φαρμακοποιούς Νίκο και Νίκη Κουτσιανά. Το όνομά της, που αντανακλά και το σύνολο της φιλοσοφίας της, προέρχεται από τις λέξεις: Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή).


Εμπνευσμένη από το μελίσσι, την κοινωνία της μέλισσας, την πλούσια ελληνική χλωρίδα με τα πάνω από 5.000 είδη φυτών και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία και την ομορφιά, η APIVITA συνδυάζει μελισσοκομικά προϊόντα όπως πρόπολη, μέλι και βασιλικό πολτό, τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα και αγνά αιθέρια έλαια, κυρίως βιολογικής καλλιέργειας, για να παράγει φυσικά, επιστημονικά ελεγμένα, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα.

Έτσι με αυτό τον τρόπο η APIVITA, δίνει καθημερινά ζωή στο όραμά της που δεν είναι άλλο από την ανάδειξη της διαχρονικής αλήθειας του «Ηγεμονικότερον απάντων φύσις»

Φυσικά
Τα καλλυντικά APIVITA με πλούσιες, εως και 100% φυσικές συνθέσεις, συνδυάζουν εκχυλίσματα από τα 5.500 φυτά της ελληνικής χλωρίδας με αγνά μελισσοκομικά προϊόντα και βιολογικά αιθέρια έλαια. Η APIVITA διαθέτει μεγάλο αριθμό βιολογικών προϊόντων, πιστοποιημένων από διεθνείς οργανισμούς.
Αποτελεσματικά
Τα αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας μελισσοκομικά προϊόντα, όπως η πρόπολη, ο βασιλικός πολτός, το μέλι και το μελισσοκέρι συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο με τα δραστικά εκχυλίσματα φυτών. Η επιλογή τους γίνεται βάσει κλινικών μελετών με στόχο τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας σε επιδερμίδα και οργανισμό.
Ολιστικά
Η APIVITA αξιοποιεί τη δράση των πιστοποιημένων βιολογικών αιθέριων ελαίων και προσφέρει προϊόντα που δρουν ευεργετικά σε σώμα, πνεύμα και ψυχή. Η μοναδικότητα των αιθέριων ελαίων οφείλεται στη διπλή δράση τους, τόσο στο σώμα όσο και στη διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.