Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αδυνατιστικές Κρέμες


Size One
Size One

Power Health
Το ισχυρό φύλλο στο αδυνάτισμα και για τα δύο… φύλα!
Ένα υγιές και όμορφο σώμα δεν αποτελεί επιθυμία μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άνδρες, που όλο και πιο πολύ προσέχουν το σώμα τους, τόσο για λόγους υγείας όσο και αισθητικής. Η Power Health η Νο 1 εταιρεία στα αδυνατιστικά προϊόντα ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή με εξειδικευμένες και πρωτοποριακές συνθέσεις που δημιουργούν Έλληνες επιστήμονες και καλύπτουν την ανάγκη και… των δύο φύλων να βελτιώσουν την υγεία και την εμφάνισή τους, και βέβαια, να αποκτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.
Size One
Τώρα, γυναίκες και άνδρες αδυνατίζουν με 1 κάψουλα

Η Power Health διευρύνει τη σειρά Size One με δύο νέα προϊόντα προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στο αδυνάτισμα.

Size One Extra Shape
Size One Extra Shape


Για τη γυναίκα, Size One για λεπτό και όμορφο σώμα με 1 κάψουλα τη μέρα, και Size One Extra Shape, εντατική αγωγή εξωτερικής δράσης για μείωση του τοπικού λίπους και σύσφιξη.





 Size One 6pack slim
 Size One 6pack slim



Και για τον άνδρα, συμπλήρωμα διατροφής Size One 6pack slim επιταχύνει τον μεταβολισμό και ενισχύει τη γράμμωση των μυών. 
Προϊόντα που σας βοηθούν να αποκτήσετε με φυσικό ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο, ένα λεπτό, σμιλεμένο σώμα που θα σφύζει από υγεία και δύναμη, ομορφιά και ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.