Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τα Εργαστήρια LIERAC


Τα Εργαστήρια LIERAC ιδρύθηκαν το 1975 και, μέσα σε λίγα χρόνια, επέβαλαν την τεχνογνωσία τους 
στη γήρανση και 

τα προβλήματα της επιδερμίδας, τις εξαιρετικά προηγμένες και αποτελεσματικές τους φόρμουλες, κι εκείνη τη χαρακτηριστική «γαλλική»
 αποπλάνηση που κάνει κάθε προϊόν απόλαυση για τις αισθήσεις".



Το 1975, ένας γιατρός της αισθητικής ιατρικής επέλεξε να θέσει την εμπειρία και τη γνώση του στην υπηρεσία όλων των γυναικών.



Γεννήθηκε η LIERAC, η οποία αναδείχτηκε στην πρώτη γαλλική μάρκα δερμοκοσμετολογίας που εξειδικεύεται στη διόρθωση της γήρανσης
 της επιδερμίδας και στα αισθητικά προβλήματα προσώπου και σώματος. Μία καινοτόμος ιδέα, επίκαιρη όσο ποτέ σήμερα σε μία κοινωνία
 όπου η γήρανση και η αισθητική διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο. Πολύ γρήγορα, η LIERAC επιβλήθηκε ως ηγέτις
 διεθνώς στον τομέα της «τεχνικής κοσμετολογίας» παντρεύοντας τη φροντίδα ομορφιάς με την απόλαυση και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.



Πρωτοπόρος της Ενεργής Φυτο-Κοσμετολογίας, η LIERAC συνδύασε τα καλύτερα φυτικά συστατικά με τις απαιτήσεις της επιστήμης για να δημιουργήσει προϊόντα που επιβεβαιώνουν τις θεμελιώδεις αρχές της μάρκας: Πρωτοπορία, απόδοση, εγγυημένη ασφάλεια, θηλυκότητα, κατανόηση των αναγκών της γυναίκας.

Η LIERAC γνωρίζει και μιλάει «Τη Γλώσσα της Επιδερμίδας». Αυτή είναι η υπογραφή μιας τεχνογνωσίας που μπορείτε να τη δείτε και να την αισθανθείτε, ένα ιδανικό γαλλικής αποπλάνησης που σας συνοδεύει καθημερινά για να είστε όμορφη – και για να παραμείνετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.